Är du nyfiken på att göra affärer i Indonesien?

Vil du veta mer om hur det är att göra affärer i Indonesien, eller träffa svenska företagare på plats?

Den svenska handelskammaren i Indonesien, SwedCham, är en organisation som främjar handel, investeringar och ekonomiskt samarbete mellan Sverige och Indonesien. Handelskammaren är en icke-vinstdrivande förening av svenskar med lång erfarenhet av att arbeta i Indonesien. Handelskammaren är öppen för företag och privatpersoner med svensk anknytning. Evenemang och möten sker företrädesvis i Jakarta och Bali.

SwedCham är en katalysator för affärsmöjligheter och nätverkande för svenska företag och enskilda individer som är intresserade av Indonesien.

Inom ramen för SwedCham finns möjligheter att få goda råd, liksom att utveckla professionella nätverk. Den svenska handelskammaren i Indonesien har också nära relationer med europeiska ambassader, liksom officiella organisationer från våra nordiska kollegor. 

SwedCham är styrelsemedlem i den europeiska handelskammaren,  EuroCham Executive Board, vilket ger medlemmar av SwedCham Indonesia tillgång till EuroCham events, nyhetsbrev och kontaktnät.

De flesta medlemmarna (och aktiviteterna) finns i Jakarta, men några hittar du på Bali också. 

SwedCham hittar du på Facebook och den officiella webbplatsen. Där kan du också skriva upp dig för nyhetsbrevet som skickas ut regelbundet:

SwedCham på Facebook

Häng med!

Vi skickar gärna ett mejl när vi har något nytt att berätta

Vi skickar ingen spam! Läs vår integritetspolicy för mer info..

Leave a Comment:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Häng med...

vi berättar gärna när vi publicerar något nytt

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev.
(glöm inte att godkänna prenumerationen om några timmar)