fbpx

Tack för att du valde vår webbutik! Vi är glada att kunna erbjuda dig ett noggrant utvalt sortiment av produkter som tillverkas här i vackra Bali. Varje artikel är omsorgsfullt skapad av samvetsgranna lokala konstnärer som prioriterar etiska metoder och använder hållbara, naturliga material.

Eftersom vi just börjat denna spännande resa ber vi om din förståelse att leveranstiderna för närvarande kan vara något längre. Var dock säker på att vi arbetar flitigt för att optimera vår verksamhet och strävar efter att betydligt minska leveranstiderna allt eftersom vi växer.

Vi är stolta över att kunna erbjuda direktleveranser från Bali, vilket säkerställer att du får autentiska produkter direkt från källan. Vid eventuell retur har vi gjort det enkelt och kostnadseffektivt genom att tillhandahålla en returadress i Stockholm, vilket gör processen bekymmersfri för dig.

Tack än en gång för att du valde vår webbutik. Vi hoppas att du kommer att njuta av att utforska vårt unika sortiment och uppskatta det hantverk som ligger bakom varje produkt. Shoppa med förtroende och upplev skönheten i Bali från bekvämligheten i ditt eget hem!

Våra produkter

vanliga frågor

Vilka är era fraktalternativ och leveranstider?

Vi erbjuder flera fraktalternativ, inklusive standardleverans och expressleverans. Leveranstiderna varierar beroende på ditt leveransadress. Vanligtvis tar det mellan 3-5 arbetsdagar för standardleverans och 1-2 arbetsdagar för expressleverans.

Erbjuder ni internationell frakt?

Ja, vi erbjuder internationell frakt till många länder över hela världen. Vid kassan kan du välja ditt land för att se tillgängliga fraktoptioner och kostnader.

Vad är er retur- och återbetalningspolicy?

Vi har en flexibel returpolicy som tillåter dig att returnera produkter inom 30 dagar från köpdatumet. För mer information och detaljer om hur du genomför en retur och begär återbetalning, vänligen besök vår Returpolicy-sida.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar vanligt förekommande betalningsmetoder som kreditkort (Visa, Mastercard, American Express), PayPal och banköverföring. Du kan välja den betalningsmetod som passar dig bäst vid kassan.

Kan jag avbryta eller ändra min beställning efter att den har lagts?

Ja, du kan avbryta eller ändra din beställning inom en viss tidsram efter att den har lagts. Vänligen kontakta vår kundsupport så hjälper de dig med eventuella ändringar eller avbokningar.

för hjälp eller frågor kontakta oss

DELA MED ANDRA

Facebook
Twitter
LinkedIn
info@baliguide.se​

Häng med...

vi berättar gärna när vi publicerar något nytt

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev.
(glöm inte att godkänna prenumerationen om några timmar)