Bröllop i paradiset

Bali har utsetts till ett av de främsta bröllopsresmålen i världen 2024 enligt en undersökning genomförd av Bounce. Med en ranking på 8,19/10 kom Bali på en hedrande andraplats, endast slagen av Toscana i Italien.

Bounce undersökning visar att över 1,3 miljoner inlägg på Instagram och 13 600 inlägg på TikTok använder hashtaggen #baliwedding. Under det senaste året gjordes också 96 000 sökningar på Google för frasen “Bali wedding”.

De flesta internationella par som gifter sig på Bali ordnar med juridiska formaliteter i hemlandet, antingen före eller efter den stora dagen. Därefter håller de en vigselceremoni med löften och välsignelser på Bali.

Olika all-inclusive paket sträcker sig från budgetvänliga bröllopsresor till storskaliga bröllopsextravagansor. Paketen inkluderar vanligtvis lokal, boende, evenemangsplanering, bröllopsmat och kvällsunderhållning. Men det går även att göra egna arrangemang.

Unika bröllopsplatser i och utanför de vanliga turiststråken

Bröllopsplatser på Bali finns både på och utanför de vältrampade stigarna. Hotell och resorts som det svenskägda Nandini Jungle by Hanging Gardens är ett exempel på exceptionella bröllopsplatser på Bali 2024.

En annan unik bröllopsplats är byn Pelaga som nyligen gjort sitt Nungnung-vattenfall tillgängligt för bröllopsceremonier. Beläget 34 km utanför Ubud är det storslagna vattenfallet en perfekt plats för ett intimt, naturnära bröllop som också stöder en lokal balinesisk by.

The Jungle Pool at Nandini Jungle by Hanging Gardens

Häng med!

Vi skickar gärna ett mejl när vi har något nytt att berätta

Vi skickar ingen spam! Läs vår integritetspolicy för mer info..

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Häng med...

vi berättar gärna när vi publicerar något nytt

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev.
(glöm inte att godkänna prenumerationen om några timmar)