fbpx

Bali - vinnare i World Travel Awards

Bali har utsetts till Asiens mest romantiska destination vid 2024 års World Travel Awards, som hölls i Manila, Filippinerna.

Bali slog Thailands Koh Samui och Kambodjas Siem Reap och vann priset för sjätte året i rad sedan 2019.

Bali erbjuder många platser och aktiviteter som är perfekta för par. Enligt Indonesia.travel inkluderar några av de mest romantiska aktiviteterna på Bali att promenera i ringblommefält i byar som Belok i Badung, Bangli i Tabanan, Temukus i Karangasem och Banjarangkan i Klungkung.

För par som föredrar en enklare men romantisk upplevelse, är cykling i Jatiluwih ett utmärkt alternativ. Med de magnifika vyerna över kullar och terrasserade risfält kan man njuta av lugnet och samtidigt möta lokalbefolkningen och fördjupa sig i den balinesiska kulturen.

Ytterligare alternativ är att prova en båttur på Beratan-sjön i Candikuning, Tabanan. Här går det att paddla ut på sjön tidigt på morgonen och se solen ska stiga upp bakom Ulun Danu-templet.

Bali – Asiens Mest Romantiska Destination

På Bali finns också ett oändligt utbud av romantiska hotell och resorts i alla prisklasser. Från superlyx till det enklare i samspel den lokala miljön.

För de som letar efter något unikt rekommenderas Firefly Eco Lodge i Ubud, Gianyar. Detta charmiga boende, som är en favorit för smekmånad, erbjuder rum formade som fågelbon där man klättrar upp till sängen med hjälp av en bambustege och kan njuta av den fantastiska utsikten över de gröna risfälten från hög höjd.

För naturnära lyx finns även Nandini Jungle utanför Ubud.

Förutom utmärkelsen som Asiens mest romantiska destination har Bali även vunnit priset som Asiens ledande bröllopsdestination varje år från 2019 till 2023. År 2014 fick Bali utmärkelsen Världens ledande ö-destination, och 1998 och 1999 utsågs Bali till Asien/Stillahavsområdets ledande destination.

Bali är är en unik plats. Välkommen!

 

Häng med!

Vi skickar gärna ett mejl när vi har något nytt att berätta

Vi skickar ingen spam! Läs vår integritetspolicy för mer info..

Leave a Comment:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Häng med...

vi berättar gärna när vi publicerar något nytt

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev.
(glöm inte att godkänna prenumerationen om några timmar)